Profilunk

Kapumester a kapuk mestere!

Nevünkből adódóan a kapuk minden formája legyen gyári, egyedi kivitelezésű. Toló, nyíló, szárnyas, szekcionált, mechanikus, elektromos, fém, fa, kovácsoltvas, személy bejáró és gépjármű behajtó, távirányítós, beléptető kártyás, kódzáras. Egy szóval bármilyen kapu elkészítése, telepítése, karbantartása, felújítása, műemléki és védett kapuk restaurálása.
A kaputelefonok legszélesebb választéka, az egyeditől akár a több száz felhasználós kapuvezérléssel egybekötött típusok választéka. Analóg és digitális rendszerek, lakótelepi ajtókra kifejlesztett sík-mágnes (élettartalma sokszoros az elektromos záraknak).
Videotelefonok és térfigyelő rendszerek, elektronikus beléptető rendszerek. Lakásriasztók, kertek kerítések védelme a legmodernebb eszközökkel. A legegyszerűbb de mindenki számára elérhető változatoktól a teljesen szabotázsvédett és rongálás védelemmel ellátott változatokig.
Minden az általunk végzett munkával kapcsolatos befejező feladatok: burkolás, falazás, vakolás, takarítás, a környezet eredeti állapotba állítása.
Minden elektromos berendezés, amely a kapuk és azok vezérléséhez szükséges, kiegészítő felszerelése pl. térvilágítás, csatlakozó pontok kiépítése elektromos kerti gépekhez, stb.
Minden olyan itt fel nem sorolt feladat, amiben kölcsönösen meg tudunk állapodni, a megrendelő igénye szerint.
A munkánkra garanciát vállalunk, az alkatrészekre a gyártók adnak garanciát de érvényesítésére maximális segítséget adunk. Tapasztalataink szerint a berendezések kis mértékben a szakszerűtlen kezelés miatt, komolyabb mértékben a rongálások miatt válnak üzemképtelenné. Kérje a kezelés szakszerű ismertetését, csökkentve ezzel a meghibásodás lehetőségét.

oldal könyvjelzők közé helyezése
partnerek
Tekinve, hogy az anyagbeszerzést a saját kivitelezéseinknél ingyen végezzük, és a beszerzési árainkra nem teszünk hasznot, az aktuális alapanyag árakról, közvetlenül a partnereinknél érdeklődhet:

Kapumozgatás, riasztók, zártláncú tv, videó kaputelefon:
Masco kft:
masco.hu

Zárak, széfek, vasalatok:
Elzett Mintabolt: biztonsagtechnika.hu

Aktív mágnes:
Electro Elite Kft.: sikmagnes.hu

Kaputelefonok:
Portafon Elektronika:
portafon.hu