Magunkról

Kapumester a kapuk mestere!

Vállalkozásunkat 1992-ben indítottuk másodállásként, ami főleg lakótelepi kaputelefon rendszerek karbantartásával foglalkozott. Elsősorban a munkánk minőségének köszönhetően gyarapodtak megrendelőink. Az elvégzendő feladatokkal már nem volt elegendő egy másik tevékenység után úgynevezett kiegészítő tevékenység formájában foglalkozni. A megoldás egyértelmű áthelyeztük a hangsúlyt és egy évtizede kizárólagosan a kapu és környezete a fő tevékenységünk. A folyamatosan megújuló technológia és a változatos helyi adottságok igen széles szakmai gyakorlattal ruháztak fel minket. Talán akkor fogalmaznék a leghelyesebben, ha elmondanám: a megrendelőink jelentős része évek óta visszatérő, illetve szerződéses viszonyban áll velünk. Az általunk szerelt rendszereket karbantartjuk, szervizeljük. Saját műhelyünkben gyártunk és felújítunk, valamint korszerűsítünk. Az általunk elvállalt munkák kivitelezésénél csak saját, szakmailag jól felkészült alkalmazottakkal dolgozunk, alvállalkozókat, csak ha szükséges, a legvégső esetben alkalmazunk. A szerelés fázisait saját magam ellenőrzöm. Így jó minőséget, olcsó árat tudunk biztosítani minden megrendelőnk számára. Az elvégzett munkálatok során esetleg felmerülő kőműves, festési feladatokat is képesek vagyunk magas színvonalon megvalósítani. Nem kell keresnie a következő mesterembert, elkerülheti a felesleges és olykor összeegyeztethetetlen szervezési problémákat.
Az általunk szerelt berendezésekről tájékoztatást adunk, de munkadíj és egyéb beszereléssel kapcsolatos kérdésekre csak a személyes felmérés után tudunk pontos információt adni. A felmérés és az írásos árajánlat minden esetben ingyenes. Vállalkozásunk alapgondolata, hogy a munka minőségére és a reális árra kell a legtöbb figyelmet fordítani, mert a jól elvégzett feladat önmaga reklámja. Tegyen próbára minket és mi minden eszközzel, azon leszünk, legyen kapcsolatunk tartós és legyen velünk de leginkább a munkánkkal elégedett. Szerte a városban vannak elégedett megrendelőink, akiknek a kapu és a kapuval kapcsolatos minden feladat a „Kapumesterrel” egy eredményesen befejezett feladattal egyenlő.

Remélem hamarosan Őn is közéjük fog tartozni.

Márkusz István
ügyvezető

oldal könyvjelzők közé helyezése
partnerek
Tekinve, hogy az anyagbeszerzést a saját kivitelezéseinknél ingyen végezzük, és a beszerzési árainkra nem teszünk hasznot, az aktuális alapanyag árakról, közvetlenül a partnereinknél érdeklődhet:

Kapumozgatás, riasztók, zártláncú tv, videó kaputelefon:
Masco kft:
masco.hu

Zárak, széfek, vasalatok:
Elzett Mintabolt: biztonsagtechnika.hu

Aktív mágnes:
Electro Elite Kft.: sikmagnes.hu

Kaputelefonok:
Portafon Elektronika:
portafon.hu